Delegacion i PDE merr pjesë në organizimin e Ambasadës së Shqipërisë


Në nder të Ditës së Flamuritë kombëtar shqipëtar dhe pavarësisë së Shqipërisë, kryetari Arjanit Hoxha i shoqëruar nga deputeti Bastri Bajrami dhe shefi kabinetit Semir Pajaziti morën pjesë në pritjen vjetore të organizuar nga ambasada e Republikës së Shqipërisë në Shkup.
Më poshtë ju sjellim postimin e kryetarit Hoxha:

“Me kënaqësi të veçantë së bashku me deputetin Bastri Bajrami dhe shefin e kabinetit Semir Pajaziti sonte morëm pjesë në organizimin e Ambasadës së Shqipërisë në Shkup nën udhëheqjen e ekselencës së tij z.Fatos Reka per nder të Ditës së Pavarsisë së Shqipërisë dhe flamurit tonë Kombëtar”- ka shkruar Hoxha.