Kuvendi Qendror i PDE-së solli vendim për t’u bërë pjesë e “Frontit Europian”


Kuvendi Qendror i Partisë Demokratike Evropiane në mbledhjen e mbajtur sonte miratoi vendimin që në zgjedhjet Presidenciale të 24 Prillit dhe zgjedhjet Parlamentare të 8 Majit PDE të garon si pjesë e koalicionit “FRONTI EUROPIAN”.

Formalizimi i këtij vendimi të Kuvendit Qendror do të ndodhë nesër në Pallatin e Kulturës në Tetovë me fillim në ora 12:00 ku do të nënshkruhet marrëveshja e koalicionimit.